Sawubona

Wie zijn wij

Wie zijn wij

SAWUBONA

De meest gebruikelijke groet in de Zulu Tribe is Sawubona

Het betekent letterlijk: I see you, you are important to me and I value you

De naam is een ode aan het mooie Zuid Afrika. Het logo is een design van de grandfather plant Ibogaine.

Wie zijn wij?

Het mooie van het universum is dat toeval niet bestaat. Alles en iedereen die je ontmoet reprenseert een stukje van jou zelf. Een gevoel dat jij draagt, waarvan jij je wel of niet bewust bent.

Zo hebben wij elkaar ook ontmoet. Wij hebben elkaar voor het eerst ontmoet in Zuid Afrika. Zuid Afrika heeft een speciale band met Nederland en vandaar dat we voor de naam Sawubona gekozen hebben, wat betekent: I SEE YOU.
Je kunt alleen in de ander zien, wat je in jezelf kunt voelen. Het logo is van de plant Ibogaine. De GRANDFATHER van alle medicijnen. Een medicijn dat gelukkig nog niet heel bekend is en dus nog heel puur en zuiver is.

We hebben beiden erg diep in ons eigen hart gekeken en zodoende de nodige gevoelens getransformeerd. We hebben beiden de spiegel gemasterd.

De spiegel is het anker van je gevoel, om het te begrijpen en te erkennen. Wij kunnen dit in jou spiegelen met onze kennis. Spiegelen betekent wij kunnen jouw gevoel activeren, zodat je inzichten gaat krijgen over je eigen binnenkant. Ons doel op aarde is namelijk je eigen gevoel, je eigen ziel helemaal begrijpen zodat je je vrij voelt. Want hoe fijn zou het zijn om geen angst meer te hebben, geen zorgen, geen schuldgevoel?

Wij bieden workshops, retreats, sessies, meditaties, readings, plant medicijnen…………noem het maar op. Ons energieveld is open om jouw energie te spiegelen.