Sawubona

Wie zijn wij

Over Carmen

In 2015 heb ik Tamara leren kennen in Zuid Afrika. Dat was hartsverbinding op het eerste gezicht. We zijn daarna via social media met elkaar in contact gebleven en het werd snel duidelijk dat we dezelfde dingen opmerkten die bij en tussen mensen gebeurden, maar ook die in de wereld gebeurden.

Als kind wist ik dat er meer is dan wij met onze 5 zintuigen kunnen waarnemen. Destijds werd dat niet echt serieus genomen, dus ik stopte dat weg, waardoor ik steeds verder bij mezelf vandaan dreef. Ik leerde mezelf patronen aan die me hielpen om door het leven te navigeren….. dacht ik. Wanneer je niet je eigen waarheid en innerlijke flow leeft, dan krijg je die rekening een keer gepresenteerd en word je door het universum uitgedaagd om innerlijk werk te doen, je schaduwstukken aan te kijken, zodat je deze kunt doorvoelen en helen.

De spiegel is hierbij key, waarbij je tools in kunt zetten om te doorvoelen en te begrijpen wat je precies ziet. Je kunt heel veel opruimen, zowel geestelijk, emotioneel, lichamelijk als spiritueel. En wanneer je daarmee aan de slag gaat, merk je dat je lichter en blijer wordt en dat je liefde zijn, kunt ervaren.

De afgelopen jaren heb ik me aan de hand van een kruidenopleiding verdiept in de geneeskrachtige werking van kruiden, omdat alles in de natuur aanwezig is.