Sawubona

Wie zijn wij

Healing retreats SA

In samenwerking met fantastische mensen in Zuid Afrika bieden we healing vakanties aan. Robyn en Ronaldo hebben samen met hun mensen een boerderij waar je van deze healings kunt genieten. Je kunt er heen om helemaal bij te komen en je kunt dat ook combineren met plantmedicijnen.

De boerderij is gelegen in Magaliesburg, een stad aan de voet van de Magaliesberg, één van de oudste bergen is in de wereld. De energie is daar erg hoog, omdat het puur is. Daar heb je kristalhelder water uit de bergen en een fantastische flora en fauna. Het is een pure, magische plek waar je echt kan tot rust kunt komen van de hectiek en kunt verbinden met jezelf.

Hier gaat in dit leven uiteindelijk om de pure connectie met jezelf van binnenuit, want jouw buitenwereld is een reflectie van jouw binnenwereld.

Deze retreats kunnen je helpen bij het aankijken van je angsten, het loslaten van patronen, programmeringen en overtuigingen die niet van jou zijn en voor als je lichamelijk wilt opschonen. Ook als jij inwendig een reset wilt en je meer over jezelf wilt ervaren, voelen en begrijpen, als je emotioneel vast zit en een echte verandering wilt.

Ronaldo en Robyn verbouwen zelf hun cannabis en maken daar ook olie van. Ronaldo is een echte alchemist en Robyn is puur liefde. Ze verzorgt je van top tot teen, uiteraard met behulp van de rest van het team.

Naast cannabis bieden ze natuurlijke kruiden aan, enema’s, mushrooms, ayahuasca en uiteraard de master healer ibogaine.

Deze farm is niet zichtbaar op het internet, maar Tamara werkt al 8 jaar met hen en heeft al van meerdere retreats genoten. Ze bestaan van mond tot mond reclame, de beste reclame die er is.

Er is ruimte voor 5 personen en iedereen heeft een eigen kamer. Dit is nodig aangezien heling heel heilig is en je daarbij de ruimte voor jezelf dient te hebben.

Wil je een authentieke healing? Dan adviseren wij van harte deze retreats.
Uiteraard kun je ons bellen voor vragen.
Wij zullen je begeleiden vanuit Nederland, mocht je naar Zuid Afrika gaan. Ook staan wij na de behandeling voor je klaar. Want de echte journey begint pas als je weer terug bent in je eigen omgeving. Dit kan hectisch zijn en daarom bieden wij nazorg programma’s aan, zodat je alles op je in kunt laten werken.

Triggert dit retreat je angst of een ander naar gevoel? Dan zeggen wij juist DOEN.
Dit is de manier om die energieën  in jouw energieveld aan te gaan en dan  transformeer je ze.
Weet ook dat jij je eigen healer bent en dat jij voelt en krijgt wat je aankunt tijdens deze journeys.

Hierbij de recording van Tamara tijdens haar 12 dagen full activation journey. Je kunt zien wanneer je je van binnen opschoont je van buiten verandert en niet andersom.