Sawubona

Wie zijn wij

DNA activering - Licht activering

Na jaren van zelfgenezing en zelfreflectie heb ik mijn eigen methode ontwikkeld om anderen te helpen de genezer in zichzelf te activeren. Omdat de waarheid is, is dat we allemaal onze eigen genezers zijn. Niemand kan de ander genezen, de ander kan alleen (met jouw toestemming) een gevoel in jou naar boven halen. We zijn spiegels en we spiegelen gevoelens in elkaar en we naar buiten door onze gevoelens. Met mijn energie kan ik in jou naar boven halen wat klaar is om gevoeld te worden. Jij voelt het en ik spiegel dat gevoel. Ik kan dat doen omdat ik energie kan zien en voelen zoals ik die zelf had.

In het oude Egypte wisten ze dat de buitenkant een weerspiegeling is van de binnenkant. Ze bouwden zelfs de piramides als een weerspiegeling van Orion:  

De ANKH, twee worden één. En als je dit begrijpt, zal je leven veranderen. Ik ga niet zeggen dat het gemakkelijk is, maar het is het waard. Bovenste afbeelding is de spiegel, ankh is van Toetanchamon.

Alles (persoon, situatie, film, muziek) dat we van buiten tegenkomen, kan van binnen een gevoel naar boven halen. Dit gevoel ben JIJ, de buitenkant weerspiegelt dat gevoel.

We zijn geconditioneerd om de buitenkant de schuld te geven van niet fijne gevoelens, maar ook om de buitenkant te belonen voor goede gevoelens. Maar de universele waarheid is dat de buitenkant een weerspiegeling is van je binnenkant.

Terugkomend op mijn werkwijze. Ik heb gewerkt en werk nog steeds als sjamaan in Afrika en in de rest van de wereld. Ik werk met mijn eigen energie.

Hoe werkt mijn methode?

je zult aangetrokken worden tot mijn energie en dus klaar om geactiveerd te worden. We ontmoeten elke persoon met een reden.

Je moet mij voelen en ik moet jou voelen, zodat we op dezelfde frequentie vibreren en de intentie zuiver is. Ik heb door mijn eigen ervaringen het vermogen om je pijn en blokkades te zien en mijn licht kan op je blokkades schijnen om ze naar de oppervlakte te brengen, op deze manier wordt je licht getriggerd en dit zal je pijn van binnenuit triggeren. Ik help je begeleiden om met liefde je pijn los te laten.

We doen dit in een sessie, of we ontmoeten elkaar persoonlijk of we doen de sessie via zoom, of what’s app. Voorafgaand aan de sessie stuur ik je een vragenlijst met vragen die je zelf moet invullen. U doet dit in uw eigen tijd, aangezien deze vragen u in uw pijn zullen triggeren. Dit is noodzakelijk. We kunnen alleen meer liefde van binnen voelen als we onze pijn naar buiten hebben gebracht, erkend. Het moment dat je je pijn begrijpt, is het moment dat je het los kunt laten. Ik zal je de antwoorden spiegelen die je al in je hart hebt.

Als je klaar bent met de vragen, stuur je ze terug naar mij en ik zal het analyseren. We plannen een sessie en in die sessie bespreken we je gevoelens, je pijn. Mijn licht zal je pijn transformeren (als je het toestaat) in licht. Ik kan je garanderen dat je je na deze sessie lichter, helderder voelt. Maar dat niet alleen, ik activeer ook in jou de tools om jezelf verder te helen als je je pijn tegenkomt.

We staan altijd klaar om te voelen wat er gevoeld moet worden. Pijn komt naar de oppervlakte als we er klaar voor zijn. Ons ego is er nog niet klaar voor, maar onze mooie ziel wel. En vergeet niet dat als je je pijn niet onder ogen ziet, het zich in een andere vorm zal blijven manifesteren totdat je er klaar voor bent om het onder ogen te zien. Je komt jezelf tegen.

Ben je klaar om hoger te vibreren? Ben je klaar om je pijn los te laten? Ben je klaar om meer liefde te voelen? Ben je klaar om je demonen onder ogen te zien? Ben je klaar om liefde te ontvangen?

Neem dan contact met mij op en mijn hart staat open om je te begeleiden naar je hogere zelf.

Energie uitwisseling:

Ik vraag een energiewissel aan, dit kan een nummer zijn, zie hieronder, maar ik sta ook open voor een andere ruil:

Een enkele sessie inclusief analyse van de vragenlijst kost: € 55 (duurt max twee uur)

Een vervolgsessie kost € 44

Liefde&licht

Carmen & Tamara